Sauna

Sauna

Infraroodcabines

Stoom

Zwembaden

Zonneapparatuur

Fitness

Realisaties

Home

Business to business

Aanbiedingen

Route

Nieuws

Contact

Links/downloads

Werken bij Wellzijn
 Verademing voor lichaam en geest

Bent u toe aan een stukje ontspanning, maar wilt u tegelijkertijd ook iets voor uw gezondheid doen? Een saunabad biedt uitkomst. Een goed saunabad zorgt namelijk niet alleen voor een diepgaande reiniging van uw huid, maar ontspant en versterkt uw hele gestel. Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en uw afweersysteem wordt verhoogd. Kortom: het regelmatig nemen van een saunabad houdt u actief, fit én gezond.  

Bij Wellzijn kunt u terecht voor zelfbouwpakketten, prefab panelen sauna’s en design sauna’s. Hiervoor werken wij samen met een groot aantal leveranciers van bekende topmerken. Onze specialiteit zijn echter onze sauna’s op maat, passend bij uw wensen. Denkt u aan een kleine privé-sauna, een badkamermodel of eerder aan een ruime gezinssauna? Bij Wellzijn is bijna alles mogelijk. Iedere cabine wordt met de meest mogelijke zorg en precisie door onze vakmensen gebouwd in onze eigen werkplaats. Hierbij maken zij gebruik van de juiste combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de besturing, saunaoven, gebruikte houtsoorten en accessoires. Onze kennis en ervaring staan daarbij garant voor een stuk vakwerk waaraan u jarenlang plezier zult beleven.

Wilt u meer informatie, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie vertellen onze adviseurs u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Ook nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze werkplaats. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe uw ideale sauna gebouwd wordt.

 


Wellzijn BV
Valkenswaardseweg 29A
5595 XB Leende
tel 040-2062955