Bent u op zoek naar een nieuwe whirlpool?

Wellzijn B.V. is erkend whirlpool-dealer van het prestigieuze merk Starline.

Wilt u alvast een voorproefje van de te leveren whirlpools? Klik dan op de brochure van Starline hieronder!

Brochure Starline – Whirlpools

Jezelf volledig kunnen ontspannen: wanneer u dat wil, waar u dit wil. Al sinds de oudheid is bekend dat warm water een herstellende en rustgevende werking heeft op het lichaam en geest. Spa’s en whirpools zijn ontworpen voor uw uiterste comfort en relax-moment.

Whirlpools verminderen stress en verlagen de bloeddruk. Dit doen zij door 2 belangrijke componenten: de gewichtsloosheid in het warme water samen met de hydromassage van de hydrojets. Het lichaam, maar ook de geest, komt hierdoor volledig door tot rust. Iedereen weet toch dat voldoende ontspanning een voorwaarde is voor een mentale en fysieke goede gezondheid?

Whirlpool van Starline met een Red Cederhouten omkasting.

Met meer dan 30 verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen zit er gegarandeerd iets voor u tussen. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe whirlpool of spa? Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren door uw persoonlijke, ervaren adviseur.

Wellzijn levert meer dan 11 verschillende soorten whirpools, elk naar wens te bouwen met keuze uit verschillende badkuipkleuren, warmte vasthoudende deksels en omkastingen. Advies op maat, verschillende ontwerpen en enkel de beste service.

Ook voor sauna’s, infraroodcabines en stoomcabines bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres!

error: Content is protected !!