Zoekt u een infraroodcabine?

Infrarood: een zegen voor spieren en gewrichten!

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om op een relatief snelle en eenvoudige, maar toch effectieve manier te ontspannen? Dan past een infraroodcabine wellicht bij u. Anders dan in een sauna, wordt de warmte bij een infraroodcabine overgebracht door middel van straling. Deze straling wordt opgewekt in zogenaamde infrarood elementen, die de warmte overbrengen naar uw huid zonder dat hier warme lucht aan te pas komt.

Omdat voor de werking van een infraroodcabine geen warme lucht nodig is, hoeft de cabine niet  lang op te warmen. Daarnaast verbruikt deze cabine weinig energie en neemt het relatief weinig plaats in beslag.

Het gebruik van infrarood ontgift uw lichaam, maakt uw spieren soepeler, verhoogt uw weerstand en stimuleert de bloedcirculatie. Iedereen heeft dus baat bij het gebruik van infraroodstraling. Vanwege de diepe werking is infrarood warmtestraling voor mensen die problemen hebben met spieren en gewrichten erg geschikt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van infrarood? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

 

Bent u, in plaats van een infraroodcabine, op zoek naar een saunacabine?