Zoekt u een nieuwe infraroodcabine?

Infrarood: een weldaad voor spieren en gewrichten!

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om op een relatief snelle en eenvoudige, maar toch effectieve manier te ontspannen? Dan past een infraroodcabine wellicht bij u. Anders dan in een sauna, wordt de warmte bij een infraroodcabine overgebracht door middel van straling. Deze straling wordt opgewekt in zogenaamde infraroodelementen, die de warmte overbrengen naar uw huid zonder dat hier warme lucht aan te pas komt.

Doordat voor de werking van een infraroodcabine geen warme lucht nodig is, hoeft de cabine niet  lang op te warmen. Een ander voordeel is dat deze cabine niet veel energie verbruikt en relatief weinig plaats in beslag neemt.

Het gebruik van infrarood ontgift uw lichaam, maakt uw spieren soepeler, verhoogt uw weerstand en stimuleert de bloedcirculatie. Iedereen heeft baat bij het gebruik van infraroodstraling, maar doordat de warmtestraling een zeer diepe werking geeft, is de cabine bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van spieren en gewrichten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van infrarood? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag meer.

 

Bent u, in plaats van een infraroodcabine, op zoek naar een saunacabine?
Of bent u op zoek naar nóg meer ontspanning? Neem eens een kijkje bij onze whirlpools!

error: Content is protected !!