Wilt u een verrassende dimensie toevoegen aan uw badkamer?

Een stoomcabine is bijna onmisbaar in de moderne, complete badkamer van nu. Ook is een stoomcabine en waardevolle aanvulling naast uw saunacabine, whirlpool of zwembad.

De badkamer is steeds meer een relaxruimte geworden. Ervaar het effect van een verkwikkend stoombad! Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en eventuele virussen of verkoudheden bestreden. Revitalisatie is het sleutelwoord: het opdoen van nieuwe energie, verfrissing van lichaam en geest. Alle stress van je afspoelen. Na een stoombad voelt u zich energiek en kunt u er weer tegenaan.

Stel: u heeft met uw familie of partner een heerlijke lange wandeling gemaakt in ons Hollandse klimaat. U komt wat kucherig thuis en uw luchtwegen zijn prikkelbaar. Wat is er nu heerlijker dan uw eigen stoomcabine aan te zetten en samen met uw partner in warme nevelen te hullen? Of laat u eens goed masseren door de veelheid aan massage-inspuiters.

Prachtige bouwkundige stoomcabine (te zien in onze showroom!)

Een stoomcabine kenmerkt zich door de hoge luchtvochtigheidsgraad die in de cabine aanwezig is; deze bedraagt meer dan tachtig procent. Het inademen van deze vochtige lucht heeft een bijzondere werking; het verfrist lichaam en geest en zorgt voor totale ontspanning.

Wellzijn maakt van elke “primitieve” douche en compleet ingerichte stoom-/douchecombinatie inclusief bijvoorbeeld geurdosering, hydro-massage, kleurentherapie en muziek. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Wij kunnen u een breed scala aan mogelijkheden aanbieden door onze jarenlange ervaring. Zowel in afmetingen als in uitrusting. Onze stoom-/douchecombinaties bestaan uit een bouwkundige cabine, een stoomgenerator waarvan het vermogen afhangt van de grootte van de cabine en een compleet programma in doucheaccessoires om het geheel te vervolmaken. Laat u hiertoe voorlichten door onze adviseur! Voor vrijwel elke situatie en/of wens is er een passende oplossing.

error: Content is protected !!