Wilt u een verrassende dimensie toevoegen aan uw badkamer?

Een stoomcabine is bijna onmisbaar in de moderne, complete badkamer van nu. Hiermee maakt u van uw badkamer een echte relaxruimte. Ook is een stoomcabine en waardevolle aanvulling naast uw saunacabine of zwembad.

Ervaar het effect van een verkwikkend stoombad! Een stoombad stimuleert uw bloedsomloop, voert afvalstoffen aan en bestrijdt virussen of verkoudheden. Revitalisatie is het sleutelwoord: het opdoen van nieuwe energie, verfrissing van lichaam en geest. Alle stress van je afspoelen. Na een stoombad voelt u zich energiek en kunt u er weer tegenaan.

Stel: u heeft met uw familie of partner een heerlijke lange wandeling gemaakt in ons Hollandse klimaat. U komt wat kucherig thuis en uw luchtwegen zijn prikkelbaar. Wat is er nu heerlijker dan uw eigen stoomcabine aan te zetten en samen met uw partner in warme nevelen te hullen? Of laat u eens goed masseren door de veelheid aan massage-inspuiters.

Prachtige bouwkundige stoomcabine (te bezoeken in onze showroom)

Een stoomcabine kenmerkt zich door de hoge luchtvochtigheidsgraad die in de cabine aanwezig is; deze bedraagt meer dan tachtig procent. Het inademen van deze vochtige lucht heeft een bijzondere werking; het verfrist lichaam en geest en zorgt voor totale ontspanning.

Wellzijn maakt van elke “primitieve” douche en compleet ingerichte stoom-/douchecombinatie inclusief bijvoorbeeld geurdosering, hydro-massage, kleurentherapie en muziek. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en word verrast door de mogelijkheden.

Wij kunnen u een breed scala aan mogelijkheden aanbieden door onze jarenlange ervaring: Zowel in afmetingen als in uitrusting. Onze stoom- en douchecombinaties bestaan uit een bouwkundige cabine, stoomgenerator met een geschikt vermogen en een compleet programma aan douche-accessoires. Maak gebruik van de kennis van de adviseur en laat u goed voorlichten. Voor vrijwel elke situatie en/of wens is er een passende oplossing.

error: Content is protected !!