Bent u op zoek naar een nieuwe sauna?

Wilt u ook een sauna bij u thuis? Laat u onderdompelen in de mogelijkheden die Wellzijn u kan bieden!

De saunacultuur is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan in Finland. In de warme sauna komt u heerlijk tot rust. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een saunacabine in huis te laten plaatsen.

Bij een sauna draait het om de wisselwerking tussen hoge temperatuur en afkoeling. Door de hitte stijgt uw lichaamstemperatuur met ongeveer 1° Celsius. Hierdoor verwijden uw bloedvaten, wordt uw huid elastischer en verbetert uw weerstand. Daarnaast beïnvloedt de sauna de water- en mineraalhuishouding van uw lichaam positief. Lang  verhaal kort: ontzettend gezond!

Ook bij u thuis is een sauna mogelijk. In het sauna-assortiment van Wellzijn vindt u alle soorten sauna’s in alle maten. Deze sauna’s kunnen vanzelfsprekend worden aangepast aan uw wensen. Alle afmetingen zijn mogelijk en veel sauna’s zijn zelfs aan te passen voor onder een schuin dak. Ideaal!

Een Finse saunacabine bestaat, in het kort, uit 3 onderdelen. Elk onderdeel is even essentieel als het gaat om het bouwen van de perfécte saunacabine.
1. De houtsoort in de cabine en de indeling ervan.
2. De saunakachel.
3. De besturing van de saunakachel.
Onze adviseurs praten u graag bij over de (on)mogelijkheden met betrekking tot de bouw van uw droomsauna.

Wist u dat infraroodstralers in een Finse saunacabine kunnen worden ingebouwd? Ook is het mogelijk om infraroodstralers in te bouwen bij een Finse saunacabine met een combi-kachel (een saunakachel met een verdamper om de luchtvochtigheid in de cabine te verhogen). U zou zelfs jaren later deze stralers kunnen laten inbouwen door onze doorgewinterde specialisten/monteurs.

Wenst u ingebouwde infraroodstralers in uw sauna? Of bent u in plaats van een sauna op zoek naar een infaroodcabine? Neem daar dan eens een kijkje!
Wist u tevens dat whirlpools ook een uiterst ontspannend effect hebben?

Wij bouwen en leveren onder andere:

  • Sauna’s op maat;
  • Designsauna’s;
  • Buitensauna’s;
  • Zelfbouwsauna’s.
error: Content is protected !!