Wilt u een verrassende dimensie toevoegen aan uw badkamer?

Een stoomcabine is bijna onmisbaar in de moderne, complete badkamer van nu. Ten eerste maakt dit een echte relaxruimte van je badkamer. Ten tweede is de stoomcabine een waardevolle aanvulling van je saunacabine of zwembad.

Ervaar het effect van een aangenaam stoombad! Een stoombad stimuleert allereerst je bloedsomloop. Daarnaast voert het afvalstoffen af en bestrijdt het virussen of verkoudheden. Revitalisatie is het sleutelwoord: het opdoen van nieuwe energie, verfrissing van lichaam en geest. Zo spoel je alle stress van je af. Na een stoombad voel je je energiek, zodat je er weer tegenaan kunt.

Stel je de volgende situatie voor. Je maakt met je familie of partner een lange wandeling op een koude, regenachtige dag. Hier na kom je thuis. Je bent wat kucherig en je luchtwegen zijn prikkelbaar. Wat is er dan heerlijker dan je terug te kunnen trekken in een eigen stoomcabine?

Prachtige bouwkundige stoomcabine (te bezoeken in onze showroom)

Een stoomcabine kenmerkt zich door de hoge luchtvochtigheid in de cabine. Deze bedraagt meer dan tachtig procent. Het inademen van deze vochtige lucht heeft een bijzondere werking. Het verfrist zowel lichaam als geest en zorgt bovendien voor totale ontspanning.

Wellzijn maakt van elke “primitieve” douche en compleet ingerichte stoom-/douchecombinatie.  Inclusief geurdosering, hydro-massage, kleurentherapie en muziek. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Wij bieden u een brede verzameling van mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring, zien wij alle mogelijkheden. Zowel in afmetingen als in uitrusting. Onze stoom- en douchecombinaties bestaan uit een bouwkundige cabine, stoomgenerator met een geschikt vermogen en een compleet programma aan douche-accessoires. Maak gebruik van de kennis van de adviseur en laat u goed voorlichten. Voor vrijwel elke situatie of wens is er een passende oplossing.